12.11.2018 15:28

Vodafone 40. İstanbul Maratonu öncesinde Medya Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi

Türkiye Atletizm Vakfı (TAV), İBB Spor İstanbul ve Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) işbirliği ile Maraton’u Yazmak/Anlatmak Medya Bilgilendirme Toplantısı” organize edildi.
Vodafone 40. İstanbul Maratonu öncesinde Medya Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi

İBB Spor İstanbul tarafından düzenlenen Vodafone 40. İstanbul Maratonu Fuarı 8-9-10 Kasım tarihlerinde Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

8 Kasım Perşembe günü yapılan İBB Spor İstanbul Vodafone 40. İstanbul Maratonu Fuarı açılışı öncesi Türkiye Atletizm Vakfı (TAV), İBB Spor İstanbul ve Türkiye Atletizm Federasyonu(TAF) işbirliği ile “Maraton’u Yazmak/Anlatmak Medya Bilgilendirme Toplantısı”organize edildi.

Toplantının açılış konuşması TAV Yönetim Kurulu Başkanı İpek Özgüden Özen tarafından yapıldı. Özgüden yaptığı konuşmada, toplantının yapılış amacının dünya tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen bu organizasyonun marka değerinin yükseltilmesi olduğunun altını çizerek, medya çalışanlarının doğru ve iyi haber yazmaları için bilirkişiler tarafından bilgilendirilmek olduğunu iletti. Ardından Spor İstanbul Dış ilişkiler Şefi Arif Çetin parkur ve yarış günü bilgileri, IAAF kategorileri ve kriterleri, yarış içinde takip noktaları ve 2018 katılımcı sayısı hakkında, İstanbul Maratonu Elit Atlet Sorumlusu Can Korkmazoğlu altın atlet kriterleri, elit atletler ve mobil tavşan uygulaması hakkında, Spor İstanbul Kurumsal İletişim Şefi Berrin Arbak İstanbul Maratonu Tarihi hakkında yaptıkları sunumlardan sonra TAV Yönetim Kurulu Üyesi gazeteci Murat Ağca ve TAV üyesi Ömer Yavru ile Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Basın Sorumlusu Şevket Furkan Erbay  “Maratonu izlemek, yorumlamak, yazmak ve aktarmak”  ile ilgili bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar. Son olarak, Türk maraton tarihinin tek kadın şampiyonu Serap Aktaş ile 1968 Meksika Olimpiyat Oyunları 4.sü milli atletimiz İsmail Akçay koşu anılarını aktardılar.


Diğer Haberler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Ekle




Arama