16.03.2018 10:06

TAV 2017 OLAĞAN MALİ KURUL TOPLANTISI YAPILDI

TAV 2017 Olağan Mali Kurul Toplantısı 15 Mart 2018 Perşembe günü Türkiye Spor Yazarları Derneği Tesisileri'nde (TSYD) yapıldı
TAV 2017 OLAĞAN MALİ KURUL TOPLANTISI YAPILDI

15 Mart 2018 Perşembe Günü Türkiye Spor Yazarları Derneği Tesisleri’nde (TSYD) yapılan Türkiye Atletizm Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı (TAV) 2017 Olağan Mali Kurul Toplantısı, TAV Genel Sekreteri Neşe Gündoğan'ın yaptığı açılış ve saygı duruşunun ardından başlayarak, Prof. Dr. Hasan Kasap başkanlığında oluşturulan Divan Kurulu tarafından yönetildi. 

TAV Başkanı İpek Özgüden Özen 2017 yılında yürütülen projeler hakkında bilgi verdi:  “Cüneyt E. Koryürek Genç Atletlere Destek Projesi” kapsamında Ekim ayından başlayarak yıldızlar kategorisinde başarılı atletlere 1 yıl boyunca finansal destek, “İstanbul’daki Liselerde Atletizm Yetenek Seçmeleri” projesi kapsamında yetenekli gençleri tespit ederek ilgililere yönlendirmek, atletizmi geniş kitlelere yaymak, yaygınlaştırmak ve sevdirmek üzere hazırlanan “Her İlçeye Atletizm Projesi”, Vodafone 39. İstanbul Maratonu öncesi Spor İstanbul, TAF ve TSYD işbirliği ile birlikte organize edilen Medya Bilgilendirme Toplantısı, Maraton ve Spor Fuarı’nda açılan TAV Standı ve iletişim,web sitesi, sosyal medya hesapları ile ilgili tüm detaylar TAV üyeleriyle paylaşıldı.

Sayman Üye Murat Ağca ise 2017 yılına ait mali rapor, gelir-gider tablosu, bilanço, 2018 bütçe taslağı ve denetleme kurulu raporuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

TAV Genel Kurul Üyeleri, önümüzdeki dönem için, Türkiye’de atletizmin yaygınlaştırılması ve gelişmesi amacıyla paydaşlarla ne tür ortak projeler geliştirilip uygulanılabilir konularında fikir alış verişinde bulundular.

Diğer Haberler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Ekle




Arama