19.01.2018 09:59

Türkiye Atletizm Vakfı, Cüneyt Koryürek Özel Ödülü'ne layık görüldü

Türkiye’de atletizm sporunun evrensel düzeyde gelişimini sağlamak, atletizm kültürünü geliştirmek ve atletizme katkı sağlamak adına faaliyetlerini yürüten Türkiye Atletizm Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, Spor A.Ş. Basın ve Spor Ödülleri’nde Türk atletizmine yaptığı katkılardan dolayı Cüneyt Koryürek Özel Ödülü’ne layık görüldü. Ayrıca Türkiye Atletizm Vakfı Başkan Yardımcısı ve gazeteci Haldun Domaç da Vefa Ödülleri kategorisinde, ödüle layık görüldü.
Türkiye Atletizm Vakfı, Cüneyt Koryürek Özel Ödülü'ne layık görüldü Gerçekleştirdiği organizasyon, eğitim ve etkinliklerle Türk atletizmine katkı sağlamasının yanı sıra sporcu destek programlarıyla ve bağış toplama faaliyetleriyle genç atletlere destek olan Türkiye Atletizm Vakfı, Spor A.Ş. Basın ve Spor Ödülleri’nde çok önemli bir ödüle layık görüldü.

Atletizm Federasyonu eski Başkanı, Olimpiyad tarihçisi, genç atletlerin destekçisi, ünlü gazeteci ve araştırmacı yazar merhum Cüneyt Koryürek’i anmak için kendisinin ismiyle verilen özel ödüle, Koryürek’in kurucularından biri olduğu Türkiye Atletizm Vakfı uygun görüldü.

Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde, Türkiye Atletizm Vakfı’nın ödülünü, Vakıf Başkanı İpek Özgüden Özen aldı. 

Ayrıca Türkiye Atletizm Vakfı Başkan Yardımcısı ve gazeteci Haldun Domaç da Vefa Ödülleri kategorisindeki ödüle layık görüldü. 

Spor A.Ş. Basın ve Spor Ödülleri’nde Vodafone 38. İstanbul Maratonu, İstanbul Yarı Maratonu ve Didi İstanbul Çocuk Maratonu organizasyonlarına destek veren kurum, kuruluş ve gazetecilere de ödüller verildi. 

Diğer Haberler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Ekle




Arama