18.01.2016 09:59

Türkiye Atletizm Vakfı'ndan Genç Atletlere Beslenme Desteği

2015 yılında Dünya Yıldızlar Şampiyonası ve Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları’nda Türkiye’yi başarı ile temsil eden 6 genç atlet, Türkiye Atletizm Vakfı’nın “Genç Atletlere Destek” projesi kapsamında 2016 yılı sonuna kadar aylık beslenme paketi desteği almaya hak kazandı.
Türkiye Atletizm Vakfı'ndan Genç Atletlere  Beslenme Desteği

Milli atletler Mert Çiçek ve Mahsum Korkmaz’a “Türkiye Atletizm Vakfı Beslenme Destek Belgeleri” Ataköy Atletizm Salonu’nda 17 Ocak Pazar günü Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve Atletizm Vakfı Başkanı İpek Özgüden Özen tarafından verildi. 

Türkiye Atletizm Vakfı (TAV), yıldızlar kategorisinde ülkemizi başarıyla temsil eden atletlerin hazırlıklarına yardımcı olmak üzere bir yıl süreyle heray beslenme desteği yapacak.

2015 yılında Dünya Yıldızlar Şampiyonası ve Avrupa Yıldızlar Olimpik Festivali’nde Türkiye’yi başarı ile temsil eden 6 genç atlet, Türkiye Atletizm Vakfı’nın “Genç Atletlere Destek” projesi kapsamında 2016 yılı sonuna kadar aylık beslenme paketi desteği almaya hak kazandı.

TAV tarafından bir yıl boyunca beslenme desteği yapılacak atletler; çekiç atmada dünya ikincisi Deniz Yaylacı, yüksek atlamada dünya dördüncüsü Alperen Acet ve üç adım atlamada dünya dördüncüsü Mert Çiçek; Avrupa Yıldızlar Olimpik Festivali’nde 3000 metrede Avrupa ikincisi olan Nurkan Dağtekin, 400 metrede ikinci olan Mahsun Korkmaz ve çekiç atmada üçüncü olan Dünya Ezgi Şayan oldu.

Milli atletler Mert Çiçek ve Mahsum Korkmaz’a “Türkiye Atletizm Vakfı Beslenme Destek Belgeleri” Ataköy Atletizm Salonu’nda 17 Ocak Pazar günü Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve Atletizm Vakfı Başkanı İpek Özgüden Özen tarafından verildi. Türkiye Atletizm Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve atletizm ailesi de törende yer aldı. 

TAV, atletizmseverleri “Genç Atletlere Destek” projesine bağış yapmaya davet ediyor…

Genç atletlere destek vermek isteyenler için Türkiye Atletizm Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı “Genç Atletlere Destek” Projesi Hesap Bilgileri:

HALK BANKASI  ATAKÖY ŞUBESİ

IBAN TR10  0001 2009  8520  0016  0000 85

Diğer Haberler

Yorumlar (1)

#1mehmet19.01.2016 21:26
çok güzel.taşııma su ile degirmen dönmez.6 degil 600 atlete destek vermelisiniz.atletizm türkiyede bir marka olmalı.yarışları tv lere satmalısınız.hatta bir tvde kurabilirsiniz.gelir kaynagı elde etmek o kkadar da zor olmasa gerek. medyada daha fazla yer almalısınız.peki nasıl yapılacak bunlar.e her şeyide ben söylersen saygısız etmiş olurum birazz kafa patlatın.mutlaka bulursunuz.

Yorum Ekle




Arama